dinsdag 9 april 2013

Dag 10: Cocoa Beach!

Vandaag geen wekker. Lekker uitgeslapen. De anderen maakten hun koffers terwijl ik de Blog bijwerkte.  Ik liep serieus achter! :-)

Tegen 11 uur zijn we richting Port Canaveral gereden. Een ritje van een 1,5 uur. Wij zijn al op cruise geweest en hebben hen wat wegwijs gegeven. Het is allemaal erg spannend!

Bijna aangekomen bij Port Canaveral zagen we het cruiseschip van Carnival al staan. Altijd een mooi uitzicht! We hebben hen afgezet bij de cruise terminal.  Even afscheid genomen en we zien elkaar weer  in België.

Wij reden door tot Cocoa Beach, een beetje verderop.  Naar mijn mening zijn de mooiste stranden in Florida aan de westkust, bij de Golf van Mexico. Nu we toch aan de Oostkust waren voor hen af te zetten gaan we gewoon hier in de buurt  blijven.




Het was helemaal niet druk. We stoppen even om te eten bij de McD voor we een parking oprijden. Spring Break is duidelijk over! Auto fijn dichtbij kunnen parkeren en we konden zo het strand op wandelen.

Noah amuseerde zich prima met wat emmertjes & schupjes. De golven vind hij ook geweldig!



Tegen 4 uur zijn we terug richting huis gereden. Even een stop gemaakt bij Target voor nieuwe zwembandjes voor Noah en wat eten voor 's avonds.
Het was vandaag rond de 30 graden en het is niets afgekoeld vanavond. Heerlijk! We hebben nog wat kunnen zwemmen.

Morgen zien we wel weer. We kunnen nog naar Disney gaan maar we willen ook nog gewoon wat rondhangen hier thuis.

1 opmerking:

  1. Heb even bijgelezen, leuke verslagen, en heerlijk om naar het mooie weer op de foto's te kunnen kijken, hier nog steeds koud, maar we schijnen de goede kant op te gaan.
    Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen