dinsdag 2 april 2013

Dag 3: Disney's Hollywood Studios

Alweer een vroege ochtend vandaag! Noah was om half 6 al van de partij!
Te enthousiast om naar Disney te gaan :-)

Op het gemakje ontbeten en dan ons klaar gemaakt voor een dagje Disney. Vandaag is het paasmaandag & Spring Break hier in Amerika. We bereiden ons dus voor op het ergste!
Richting Disney hebben we eventjes file gehad, niet zo heel erg. Tegen 10 waren we in het park. Het zonnetje was van de partij bij zo een 28°C.



Disney's Hollywood Studios is vooral veel shows. Belle & het beest, De Kleine Zeemeermin, Fantasmic... Echt de moeite!!!

De populairste attractie is hier zeker en vast Toy Story! We dachten snel een fastpass te gaan halen omdat de wachttijd hier altijd over de 120 min is... Helaas!! Alle Fastpasses waren al op!!! Dat belooft!



Eerst eventjes rondgeslenterd. Dan de show van De Kleine Zeemeermin en Belle & het beest gaan kijken.  Noah heeft soms een beetje bang van het donker en lawaai bij shows. Vorige keer in Disney Parijs een schrik op gedaan bij de Stuntshow....

Omdat Noah per sé in de Toy Story attractie wilde hebben hij en papa maar liefst 150 min aangeschoven!!! Heel flink geweest!! Ondertussen heb ik naar de parade gekeken van Pixar.



Daarna was het tijd voor een fotomomentje met Buzz & Woody. Van deze dingen geniet Noah het meest.




En Noah heeft nog grotere angsten overwonnen! Hij is met papa in de Tower of Terror geweest!!! Wauw! Met een paar traantjes heeft hij het er toch redelijk vanaf gebracht!

De avond sluiten we af met één van de sjiekste shows die er is, Fantasmic! De show was om half 9 en de mensen begonnen al om 6 uur met aanschuiven. Dan maar mee met de hoop... Zo een 10 000 mensen kunnen in het theater en het zat propvol! Fantasmic is een mix van vuurwerk, projecties op fonteinen enz... Het draait allemaal rond Mickey en de slechteriken.


Morgen is het alweer dinsdag! Niet echt iets gepland, we zien wel! Noah kijkt al uit naar woensdag! Dan komen onze vrienden richting hier! 


6 opmerkingen:

  1. Jullie eerste volle dag Disney. Jammer dat het zoooo druk was, maar zo te zien hebben jullie je prima vermaakt :-)

    groetjes
    Patrick

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke dag hebben jullie beleefd! Inderdaad knap hoor, dat Noah in de Tower of Terror is geweest.

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben ook juist beginnen mee lezen, mooie blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 150 min voor Toy Story, dit betekend onvoorwaardelijke liefde voor Noah, grote klasse!!. Leuk blog, we genieten mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jullie vermaken je prima, leuk om te lezen, en heerlijk weer inderdaad te zien op de foto's, genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo, dat hebben jullie mooi doorstaan, wat een lange dag !!!! Die wachttijden .... Maar altijd zo'n leuk park, met fantastische afsluiter Fantasmic!

    BeantwoordenVerwijderen