donderdag 11 april 2013

Dag 11: luieren en Magic Kingdom!

Lekker uitgeslapen vandaag! Geen planning dus we zien wel...
Het was al vroeg warm en de zon was weer van de partij! Mooi! Zo willen we het :-)

Na het ontbijten ga ik eventjes naar Kohls, een klerenwinkel iets verder op. Hier vind ik altijd leuke zwemkleren. Ik draag graag een topje en een rokje en dat vind je bij ons niet echt. Dan maar een voorraad ingeslaan!

Het was tegen de middag dat ik pas terug thuis was. De mannen zaten al in het zwembad en hadden weer veel plezier! Er kan toch echt niets op tegen je eigen zwembad! Neen, voor ons geen hotel vakanties meer, dit is echt veel leuker! Je hebt zoveel meer vrijheid met een eigen huis en auto.

We beslisten op vandaag terug te gaan naar Magic Kingdom voor de show aan het kasteel en het vuurwerk. Ik zag op de Disney app de wachttijden goed meevielen! Zou de drukte dan echt verdwenen zijn? We merken het ook goed op de weg.

Tegen 4 uur liepen we de poorten van Magic Kingdom binnen.


Het was veel rustiger, nog altijd veel volk maar aangenaam! Noah wilde nog een keertje in Buzz, dus dat deden we. Wachttijd was maar 20 min!

Ik wilde graag nog eens gaan kijken bij het nieuwe gedeelte en dan vooral bij Belle & het beest. Wie weet was er nog plaats vrij in het nieuwe restaurant? Vragen kan altijd dus... Helaas! Alles volzet! Erg jammer, want alleen zo kan je alle ruimtes zien van het kasteel van Belle & het beest.




















Op de planning zagen we dat er nog een  kleine parade was aan het kasteel. Waar je kan dansen met de Disney figuren. Geweldig sfeertje dat er hing! Erg leuk allemaal!

 


We deden nog enkele attracties terwijl het volk al klaar ging zitten voor de lichtparade! Wij hadden 'm al van op de eerste rij gezien dus hadden ook geen zin om 2 uur op voorhand te gaan zitten. Op het gemakje nog wat gaan eten en tegen half 9 zochten we ergens tussen de massa een plekje om te gaan zitten.
Het fijne was dat iedereen die voor ons zat gewoon op de grond bleef zitten en zo konden we alles goed zien. Als nu iedereen dat zou doen, zouden alle kinderen goed kunnen zien... Maar ja!

Na de parade was het al snel tijd voor de show aan het kasteel. Enfin,  het kasteel. Dit is echt het mooiste wat ik ooit gezien hebt. Disney steeks er toch enorm veel geld in! Je kan niet zeggen dat je geen waar voor je geld krijgt hier. Het duurde zo een kwartiertje. Allerlei projecties op het kasteel...  Afgelopen kerst was dit ook in Parijs maar toch lang niet van hetzelfde niveau! Onbeschrijflijk eigenlijk...















Als mooie afsluiter is er 'wishes'. Een supermooie vuurwerkshow. Neen, niet zomaar wat vuurwerk in de lucht knallen! Er is een heel verhaal bij en het gaan samen met het ritme van de muziek.

Dan het minder leuke waar we ons goed op hadden voorbereid! Iedereen die gelijkertijd het park uit wil... Stapvoets naar de uitgang en dan aanschuiven voor in de monorail te kunnen. Het is allemaal netjes geregeld en dat maakt dat het vlot gaat.

Thuis gekomen snel bedjes in want we waren best moe!
Morgen staat weer niets op de planning. Eerst uitslapen. :- )


1 opmerking:

  1. Wat een heerlijke dag; en die avondshows van Disney zijn echt zo mooi en bijzonder !! En wat heerlijk dat het overal ineens een heel stuk rustiger is, ideaal !

    BeantwoordenVerwijderen