vrijdag 5 april 2013

Dag 5: Disney's Animal Kingdom en bezoek!

De dagen vliegen voorbij! Jammer!!! 
Vanmorgen weer opgestaan met een stralend zonnetje! Heerlijk!!!

We zouden naar Animal Kingdom gaan. Tegen 8 uur zaten we al in de auto. Mooi op tijd, geen file. We merkten wel alweer snel op dat het erg druk was! In vergelijking met vorige jaren is het veel drukker in de parken! De wachtrijen zijn ook veel langer, niet zo leuk!





Heel veel hebben we niet kunnen doen.  De eerste attractie die we wilden doen was de safari. Deze is echt de moeite! Die doe je best zo vroeg mogelijk omdat je dan de meeste dieren kan spotten. Noah vond het erg leuk! Hij zag een 'okapi' en Noah zei heel spontaan: " Kijk mama! Een zebrapoep"!! Hilarisch gewoon! 



Vervolgens op naar de show van de Lion King & de musical van Finding Nemo. Blijft genieten!  
Maar dan, wilden we graag wat gaan eten... Lang leve de drukte! Overal aanschuiven... Zelfs voor de toiletten waren wachtrijen. 

Het hoogtepunt voor Noah was natuurlijk weer het ontmoeten van Micky & friends :-) 





De pret was er echt snel vanaf. De drukkende warmte en de massa volk werden echt vervelend. 
We hielden het snel voor bekeken en besloten om terug naar ons huisje te gaan. De bedoeling was om tot 6 in het park te blijven om dan rechtstreeks naar de luchthaven te rijden om onze vrienden op te pikken.  
Uiteindelijk geen slechte keuze om naar ons huisje te gaan. Zij bleken vertraging te hebben en ipv om half 7 zouden ze pas om 8 landen. 

Om 7 zijn we op ons gemakje naar de luchthaven vertrokken.  Het was voor hen een vermoeiende vlucht. De kinderen waren ook erg moe. Thuis gekomen nog even wat bijgepraat en dan bedjes in. 

Morgen zou er een storm passeren, er is zelfs een 'tornadowarning'.  In eerste instantie stond Disney gepland maar dat schuiven we een dagje op. Zo kunnen zij ook een beetje wennen aan het uurverschil.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten