vrijdag 12 april 2013

Dag 13: Ohana's & Blizzard Beach!

Vandaag de wekker gezet om half 9.
Om half 10 hadden we reservaties voor een 'Character Breakfast' bij Ohana's.
Ohana's is een restaurant gelegen in het Polynesion hotel van Disney.
Het ontbijt is 'family styled'.  Ohana betekent 'familie', vandaar.


Noah wist van niets, we hadden hem verteld dat we ergens gingen ontbijten. Hij zag natuurlijk dat we richting Disney reden en dacht dat we daar dan ook ergens zouden gaan eten.

We konden vlot parkeren bij het hotel. Wat een knap hotel zeg! Helemaal in thema. Toen we incheckten kregen we een bieper. We moesten even wachten tot die afging om dan aan tafel te gaan. Noah had nog niet door dat Micky, Pluto, Lilo & Stitch door het restaurant liepen.

We werden ontvangen door onze serveerster met de woorden: " aloha' en we kregen een bloemenkrans om. Onze tafel was vlakbij het raam waar we een mooi uitzicht op Magic Kingdom hadden. Al snel kregen we lekker fruitsap en werd verteld dat het eten gebracht werd op één grote schotel. Leuk!

Mickey stond op enkele meters van ons af en nu pas had Noah het door! Heel enthousiast was hij! De figuren lopen in een bepaalde ronde door het restaurant zodat ze om de beurt bij elke tafel stoppen voor foto's , gek doen...



Het eten was erg lekker! We kregen spek, eitjes, gebakken aardappeltjes en verschillende broodjes. Bordjes fruit en Mickey wafeltejs!  Alles werd voldoende bijgevuld!

Ondertussen was er ook animatie voor de kinderen. Ze krijgen sambaballen en er is een soort polonaise door het restaurant samen met de figuren. Leuk om te zien!!




Noah vond het allemaal super! Na een uurtje waren we klaar en hadden we iedereen bij ons aan tafel gehad.
Even betalen, niet naar de rekening kijken... :-)

De auto in en hop naar Blizzard Beach! Het was erg warm dus afkoeling nodig!



Ook hier viel de drukte goed mee. De langste wachtrij was 30 minuten voor de hoogste en snelste glijbaan! Kristof ging alleen. Ik ben er vroeger al eens van afgeweest en herinner me dat ik enorm pijn aan mijn rug had.
Je gaat er echt stijl naar beneden, best eng!



Noah kon zicht uitleven bij het 'ski patrol' gedeelte. Over ijsblokken kruipen, aan een kabelbaan hangen om dan in het water te vliegen! Letterlijk & figuurlijk!






Het was anders dan Typhoon Lagoon. Kan niet zeggen welk ik het leukste vind. Je moet ze allebei gewoon doen!
We werden erg loom van de hitte en tegen 4 uur reden we naar huis. Best grappig, op de voorlaatste dag zijn we allemaal gepakt van de zon! Eens thuis bestelden we pizza bij Domino's en hebben we nog wat gezwommen toen de zon onder was.

Een super dag gehad met mooie herinneringen! Morgen is onze laatste hele dag! Gewoon wat opruimen en nog wat laatste inkopen doen.


1 opmerking:

  1. Wat een feest moet dat geweest zijn voor Noah ! Goed idee hoor. En ik ben jaloers als ik die rust in het waterpark zie ... Ongelooflijk !

    BeantwoordenVerwijderen