donderdag 11 april 2013

Dag 12: slapen en shoppen!

Dag 12 al!! Dat klinkt niet goed! :-(

Vanmorgen heeft Noah toch een record verbroken! Het was bijna half 11 toen hij wakker was! Wilde hij dat thuis ook maar doen, daar is het meestal 6 uur ofzo.

Even naar het thuisfront gebeld en het regende er. Hier is het vandaag echt bakken geweest!  Erg benauwd warm. Niet klagen!:-) We nemen wel de zon mee na huis want als we zondag arriveren zou het zo een 20 gr zijn! Toch lief van ons vind ik zo.

Ons ontbijt vandaag was eigenlijk al middageten. We wilden graag nog eens naar een waterpark gaan, het andere van Disney. Omdat we dit liever in de ochtend doen toch maar niet vandaag...

Gewoon weer wat hangen bij het zwembad, zonnen, niks doen.
We willen in de late namiddag wel eens naar de outlets gaan. Kristof heeft nog geen schoenen gevonden en dat moet daar geen probleem zijn!
Ook hier weer beduidend minder druk dan anders. We namen zo een schattig karretje waar Noah in kon zitten. Eigenlijk was hij al te groot maar het lukte nog net. Spaart toch wel wat gezeur want winkelen doet hij echt niet graag! :-)



We hebben honger en eten wat pasta bij het foodcourt voor we aan de ronde beginnen.
We komen eerst langs de GAP. Even wat truien gescoord. Deze vind ik zo zalig zitten en ze waren allemaal aan de helft van de prijs! Koopje!
Er is ook een Disney winkel maar niet echt leuke spulletjes hier.
Na een paar schoenwinkels dan toch schoenen gevonden. 1 kopen de andere aan 50%. Goed bezig!

Het is fijn wandelen hier. Je ziet hier ook echt wel wat! Mensen lopen met reiskoffers vol kleren!!
Even gestopt bij de Starbucks voor een lekkere frapucchino en Noah eet een ijsje.
Tegen half 8 gaan we terug richting huis want we hebben het wel gehad.

Allemaal wat tijd spenderen op laptop, ipad, nintendo... Ja lekker sociaal! :-)
Noah bedje in en papa en mama praten nog wat na buiten op het terras.

Morgen staat iets heel leuks gepland! Voor Noah nog een verrassing! We hebben een 'character breakfast' bij Ohana's geboekt! Ontbijten terwijl Mickey en co rond je tafel komen... Ik kijk er alvast erg naar uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten