maandag 8 april 2013

Dag 7: Magic Kingdom!

De wekker liep om half 7 af! Erg vroeg zo voor tijdens een vakantie. Maar goed, we moeten er iets voor over hebben. :-)

Snel douchen, eten en hup allemaal de auto in! Tegen 8 parkeerden we al bij het Transportation & ticket center waar we vervolgens de monorail namen naar Magic Kingdom!
Ik was erg benieuwd naar ' New Fantasyland'. Daar waren ze vorig jaar volop aan aan't werken, nu zou zo goed als alles af zijn.



Het weer zat een beetje tegen... Bewolkt met geregeld wat regen. Dat maakte wel dat het minder druk was en we konden meteen in Fantasyland alle attracties doen zonder echt lang aan te schuiven. Na Fantasyland liepen we naar het nieuwe gedeelte. Wauw!!! Het kasteel van Belle & het beest is echt prachtig! We mochten maar tot een bepaalde afstand naar binnen kijken, erg jammer! Het lijkt me super om het hele kasteel te kunnen zien. Alles tot in detail nagemaakt! Van de grote balzaal tot het gedeelte waar de roos staat. Echt heel mooi! Als je er reservaties hebt om te eten kan je alles goed zien.



Voor de nieuwe attractie van 'de kleine zeemeermin' hadden we fastpasses genomen. Je zag goed dat het allemaal nieuw was! Een ritje door de de film, prachtig!



Nadat we daar alles gedaan hadden moesten we absoluut naar de 'Buzz' attractie! Noah's favoriet! Ook hier maar 30 minuutjes aanschuiven. Leuk!

Daarna kregen we honger en was het tijd voor de gewoonlijke hamburgers of chicken nuggets! Ben het eigenlijk al wat beu gegeten deze vakantie! :-)

De tijd vliegt om in het park! We wilden goede plaatsjes voor de parade dus tegen 2 uur gaan we op de stoep zitten. Eten een lekker ijsje om de tijd wat te doden. Ondertussen gaan de mannen in Space Mountain.

De parade is zoals altijd even mooi! Hetzelfde als vorig jaar maar dat maakt niets uit.

De rest van de namiddag doen we het ander gedeelte van het park. Het zonnetje is volop beginnen schijnen dus konden we wel in Splash Mountain!

De twee Noa(h)'s hadden wel zin om met Aladdin & Jasmine op de foto te gaan dus gingen we hier ook eventjes aanschuiven. Zo geraakt Noah zijn handtekeningen boekje goed gevuld.



Het werd al snel avond. De mensen begonnen al tegen 7 uur klaar te zitten voor de lichtparade, die pas om 9 uur begon!!! Wat doe je dan? "Go with the flow". Even snel wat pizza eten en dan maar gaan zitten om een goed plekje te hebben voor de lichtparade.



Voor de anderen was het de eerste keer Disneyworld. Ze hebben er erg van genoten! Het is toch heel anders dan in Parijs! Veel meer interactie, figuren lopen er constant rond,... Je hebt meer een magisch gevoel. :-)


Na de lichtparade zijn we naar huis vertrokken. Om de drukte te vermijden. Wij komen in de week nog wel eens terug met Noah voor 'wishes'.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten