dinsdag 9 april 2013

Dag 9: Waterpark Disney's Typhoon Lagoon

And Typhoon Lagoon it is!!!

Nog nooit eerder geweest, wel al eens naar Blizzard Beach, zo een 10 jaar geleden! Typhoon Lagoon zou voor de kleintjes ook leuker zijn vandaar...

Het was zondag dus ik had wel schrik voor de drukte! Precies toch een goede dag uitgekozen. Het was gewoon drukjes, niet overdreven! 

 



Wat een mooi park! Helemaal naar Disney's verwachtingen.  De gedachte is dat je in een waterpark bent waar een typhoon is gepasseerd.  Er was een mega groot golfbad, niet zoals bij ons in Centerparcs, neen! Echt mega grote golven!! Geweldig!



Voor de kleintjes waren er  glijbanen met banden en nog veel meer.




We genoten erg van de 'lazy river', deze ging doorheen het hele park. Gewoon varen op een band. ZALIG! :-) Ik weet, ik maak iedereen waterachtig maar het is gelijk het is. 




Buiten dit alles waren er nog vele andere glijbanen... De family raft was ook erg leuk, samen met z'n drietjes op een groot vlot.

Voor de echte durvers zijn er natuurlijk supersnelle, superhoge glijbanen. Die hebben de mannen gedaan. Noah wilde ook maar hij was nog niet groot genoeg. 

Zo een waterpark zouden we bij ons ook moeten hebben maar met ons Belgisch weertje zal zoiets niet veel opbrengen. 



Daarna was het tijd om naar Downtown Disney te gaan.  Voor Noa hadden we reservaties voor de 'bibbidee bobbidee boutique'. Waar ze meisjes omtoveren in een echte prinses! Een unieke ervaring, welk meisje wil dit nu niet?!


Ik vond het ook mooi om eens te zien en ben blijven kijken tijdens de make-over, ze namen echt hun tijd! Het was heel erg magisch.

Het resultaat was prachtig! Een echte Belle!



In eerste instantie wilden we in het T-rex restaurant eten... De rij was te lang dus we besloten om naar huis te gaan en wat pizza te bestellen. Het was ook al laat voor de kindjes en we hadden er een mooie maar vermoeiende dag opzitten.

Alweer een geweldige dag gehad! De dagen korten! Morgen brengen we de anderen naar Port Canaveral. Zij gaan op cruise naar de Bahamas. Wij rijden dan door naar Cocoa beach. 



1 opmerking:

  1. Geweldige dag, mooie ervaring bij BBB, en de waterparken van Disney zijn TOP !

    BeantwoordenVerwijderen