vrijdag 5 april 2013

Dag 6: Florida Mall & ...

Tegen 6 uur werd ik gewekt door een auto alarm iets verderop! Grrr... Niet meer in slaap kunnen vallen. Ik hoorde al wat lawaai vanuit de andere kamers komen. Milan & Noa ( buurmeisje met dezelfde naam als onze zoon) waren al erg vroeg wakker door het grote uurverschil. Stilletjes aan werd iedereen wakker en hebben we gezellig samen ontbeten.

Het weer was vandaag wat minder goed. Wel warm maar regen en kans op onweersbuien. Dan maar onze vrienden meenemen naar de Walmart! Kristof en onze Noah bleven thuis. Winkelen is niet zo hun ding. :-)
Na een goede buit gingen we even terug naar huis om Kristof en Noah op te pikken. We beslissen om naar Florida Mall te gaan, dan is al het shoppen ook achter de rug. Even verder op de I-4 staan we weer in de file!
Aangekomen in Florida Mall had iedereen erg honger dus meteen op naar de Foodcourt! Een tafeltje vinden was geen gemakkelijke opdracht! Uiteindelijk toch geluk gehad...
Iedereen koos wat hij wilde eten, lekker handig toch!

Nadien hebben we ons opgesplitst om wat te shoppen. Kristof heeft weer kunnen scoren bij Hollister! Noah was blij met een kleinigheidje van de M&M store. Ikzelf had geen geluk, niet echt iets gevonden naar mijn zin.



Tegen 4 uur zijn we terug samen naar huis vertrokken. Het was droog en de zon kwam weer piepen. We hebben allemaal nog veel plezier gehad aan het zwembad. Als avondeten bestelden we pizza bij Domino's.


Vanavond de kinderen vroeg naar bed gestuurd want morgen om half 7 gaat de wekker! Op naar Disney's Magic Kingdom voor een hele lange dag!!!


2 opmerkingen:

  1. In de Florida Mall niet kunnen slagen ??? Dat is wel bijzonder, had ik maar zo'n vrouw ;-) !!! Lekker dat jullie vrienden er zijn. Hele fijne dag vandaag in MK; jullie eerdere schema's gezien hebbend, zal het ongetwijfeld een hele lange dag worden !!! Enjoy !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch een heerlijk relaxt dagje, zonder al te veel aankopen, dat is zeker knap!!
    Vandaag heerlijk naar Disney, dat is altijd fantastisch, ben benieuwd of het daar weer zo druk is, hoop het niet voor jullie!!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen