dinsdag 2 april 2013

Dag 2 : op naar Orlando!

Tegen half 6 werden Noah & ik wakker. Lang leve de jetlag :-)

Toch nog te vroeg om op te staan dus zijn we nog een beetje in bed blijven liggen. Tegen 8 uur had Noah het wel gehad en wilde wij gaan ontbijten. Papa uit bed gegooid en naar beneden waar we een lekker 'Amerikaans' ontbijt hadden.

Omdat we zo een 2,5 uur rijden voor de boeg hadden wilde ik graag op tijd vertrekken. Tegen 10 uur zaten we in de auto op weg naar ons huisje in Davenport, Orlando.
Heerlijk genietend van het uitzicht, radiootje aan met typische Amerikaanse muziek. Zalig!!! Dit is voor mij echt genieten!



We konden vlot doorrijden! Op sommige momenten was het erg doods op de weg, geen kat te zien! Enkel maar natuur.  Iets anders dan bij ons.

Voor we zouden inchecken in ons huisje wilden we eerst nog wat boodschappen doen voor de eerste dagen. Op naar de Walmart! Wat een gekte! Het was Pasen en dat merkten we maar al te goed! Druk druk druk!
Goed, het broodnodige meegenomen, de rest doen we vanavond wel.

Snel nog even iets eten bij de McDonalds en dan kunnen we eindelijk naar ons huisje.
Zo fijn om terug te zijn!!!

Omdat het vandaag Pasen is wilde we Noah toch ook even laten meegenieten. Stiekem speelde mama voor paashaas aan het zwembad. :-) Geen chocolade eitjes hier!!
Noah vond het super!!




Daarna hebben we heerlijk genoten van het weertje hier en lekker gezwommen!

's Avonds zijn we nog gaan eten bij TGIF. Altijd lekker daar!

Een geslaagde eerste dag! Morgen op naar ons eerste bezoekje aan Disneyworld. We gaan naar Hollywood Studios!

1 opmerking: